TE SUNAM NOI?
ARIA RESIDENCES
Abundența de arbori și spații verzi

Micul cartier elegant Aria se bucură de o locatie de invidiat, în zona nordica a Bucurestiului, foarte aproape de paradisul verde în Corbeanca. Numarul mare de arbori și zone verzi, precum si mediul nepoluat și pasnica recomanda Aria tuturor celor care sunt de planificare pentru a se bucura de o atmosfera calma si armonie, ca parte a stilului lor de viața. Fiind parte dintr-o zona prospera, locuitorii viitorului din aria au la dispozitie multe puncte de atractie: gradinita, magazine și centre sportive și pentru sesiuni de cumparaturi mai lungi sau de divertisment, Baneasa Shopping Center este destinatia perfecta. Sistemul de transport public acopera bine zona cu o serie de linii de autobuz, printre care 449, care ajunge la piața presei presei, un hub de transport care asigura legatura cu restul orasului.

prea multe case

APROAPE DE ORAS, APROAPE DE NATURA

Prinde oferta noastra de primavara.
Suna acum si rezerva o vizionare si te primim cu 10% discount!

CARAMIDA REZISTENTA
TVA 5% / 19%
PESTE 100 DE LOCATARI
LOC DE JOACA PENTRU COPII
20 MIN PANA IN BUCURESTI
10 MIN PANA LA AEROPORT
1 H 30 PANA LA SINAIA
ARIA RESIDENCES
FORMULAR CONTACT
Iti stam la dispozitie la numarul de telefon sau prin formularul de mai jos pentru orice intrebare. Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.
ARIA ONLINE
×
FORMULAR CONTACT!

Iti stam la dispozitie la numarul de telefon sau prin formularul de mai jos pentru orice intrebare. Revenim cu un raspuns in cel mai scurt timp.

×
Te sunam noi?
Lasa-ne un mesaj si spune-ne cand esti disponibil pentru a fi contactat.